SW: Force Unleashed 2'den İhanet Videosu

12.06.2010 16:33 Ersin Kılıç


     Işın kılıçlarımızı çekip, aksiyona ikinci kez dalmaya az kaldı. Hikayesi ile de oldukça merak uyandıran Star Wars : Force Unleashed 2'nin E3 2010 videosu yayınlandı.
 
     E3 fuarında muhtemelen oynanış görüntüleri ile de karşımıza çıkacak olan Force Unleashed 2'nin bu videosu tamamen CGI sahnelerden oluşuyor. Yani videoda herhangi bir oyun içi sahneye yer verilmemiş. Buna rağmen bu videosu ile bile, şahsen beni fazlasıyla etkilemeyi başardı.
 
     Videonun başında Darth Vader'ı genç çırağını onurlandırırken görüyoruz. Hemen sonrasında ise Darth Vader artık işine yaramayacağından, imparatorluk askerlerine o acı emri veriyor; öldürün. Tabi kederimize karşı geliyor ve videonun ilerleyen dakikalarında muhteşem mücadelelere tanık oluyoruz. Videonun bu sahnelerinden oyundaki düşmanlarımızın da bir hayli değişiklik gösterdiğini çıkarabiliriz.
 
      İlk oyundaki eksikleri giderir ise çok güzel bir Star Wars oyunu ile karşılaşabiliriz. Haa unutmadan, videonun sonunda gene ilginç ve şaşırtıcı bir detay daha bulunuyor. Anlaşılan yeni oyunda bir hayli zorlanacağımız mcadlelelerde bizleri bekliyor olacak.
 
     26 Ekim'de piyasaya çıkacak olan oyunun bu yeni tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars : Force Unleashed 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Lucasarts Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 51 Dk önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler