SW: Force Unleashed 2'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu

PHHISSS......PHHISSSS.......
05.05.2010 13:10 Ersin Kılıç


     Duyurulduğundan beri sessizliğe gömülen fakat son bir haftadır yeni haberleri ile gündemi meşgul eden Star Wars : Force Unleashed 2'nin çıkış tarihi belli oldu.
 
     VGA 2009 töreninde duyurusu ile birlikte ilk tanıtım videosu da yayınlanan oyunun ilk ekran görüntülerine ise geçtiğimiz günlerde kavuşmuştuk. ilk ekran görüntülerinin yer aldığı dergi taramalarında ayrıca büyük bir poster gözükmüş ve yönlendirdiğimiz karakterin arkasında gene Darth Vader'i görmüştük.
 
     Oyunun arkasındaki ekip Lucas Arts, E3 2010'da yeni bilgilerine kavuşacağımız oyunun çıkış tarihini açıkladı. Oyunun Facebook hesabında yapılan bu açıklamaya göre oyun 26 Ekim'de çıkışını yapacak.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars : Force Unleashed 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Lucasarts Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvası Başladı! 5 Saat önce The Last of Us Part 2'nin PC Sürümü Ne Zaman Çıkacak? 05 Haziran Final Fantasy 9 Remake Yakında Duyurulabilir! 05 Haziran Summer Game Fest 2024'te Yer Almayacak Oyunlar 05 Haziran IKEA, Sanal Roblox Mağazası İçin Çalışan Arıyor 05 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler