Saints Row: The Third'ün Mükemmel Çıkış Videosu!

16.11.2011 00:08 Samet Konuksal


     Aslına bakarsanız Saints Row serisi, eğlenceli ve iyi bir seri olmasına rağmen rakiplerine oranla pek fazla göz önünde olmayan bir seri. Ancak THQ, serinin yeni oyunu The Third ile tabuları yıkacak gibi.
 
     İnceleme notlarıyla şimdiden herkesi heyecanlandıran Saints Row: The Third'ün aksiyon ve eğlence dolu çıkış videosu da yayınlandı. Videoda Steelport şehrinde yaşanan aksiyon ve ilginçliklerin yanı sıra, Saints Row: The Third'ün aldığı övgüleri görüyoruz.
 
     Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyun, 18 Kasım'da Avrupa'daki PC, PS3 ve Xbox 360 kullanıcılarıyla buluşacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler