Sakuna: Of Rice and Ruin Artık Steam'de

13.07.2021 15:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Edelweiss ve yayıncılar XSEED Games - Marvelous USA, Inc, Sakuna: Of Rice and Ruin oyununun artık Steam'de yer aldığını duyurdu. 
 
Oyun hakkında
 
Şımarık hasat tanrıçası Sakuna bereketli ve kutsal evinden sürgün edilerek iblislerin yönettiği bir adaya gönderiliyor. Sakuna ehlileştirilmemiş vahşilikte savaş tanrısının ve hasat tanrıçasının kızı olarak sahip olduğu doğuştan gelen hakkını elementleri savuşturarak, canavarlarla savaşarak ve gücünün kaynağı olan pirinci yetiştirerek yeniden keşfetmeli. Bu tehditkâr yerde onun yanında ise koruyucusu Tama ve bir grup dışlanmış insan yer alıyor. Bu beklenmedik ekip hep birlikte toprağı ve Hinoe Island'ın iblislerini ehlileştirmeli. 
 
Beğenilen oyun Astebreed'in arkasındaki bağımsız oyun ekibi Edelweiss tarafından geliştirilen Sakuna: Of Rice and Ruin, kişinin dünyadaki yerini bulması hakkında güçlü bir öyküde ekran kaydırmalı aksiyon ile derin bir üretim sistemini ve pirinç yetiştiriciliğini bir araya getiriyor. 
 
Oyunu Steam'de görüntülemek için buraya tıklayın. 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 45 Dk önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 1 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 1 Saat önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 2 Saat önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler