Sam Fisher "Dondu" Kaldı !

Sam Fisher'ın son macerası saygın oyun sitelerinden başarılı notlar almayı başardı.
13.04.2010 23:53 Talha Aynacı

 
     Sam Fisher'ın son macerasını büyük bir heyecanla bekleyen ve tüm ertelemelere göğüs geren sadık Splinter Cell kitlesi daha ilk günden oyunu edindi, ancak 2. bölümde kilitlenen oyun hevesleri kaçırdı. Şu an için geçici bir çözümse oyuncular tarafından kullanılıyor.
 
     Oyunu Live'a bağlı olarak oynayan Splinter Cell'cileri hikayenin 2. bölümünde yakalayan donma problemini harddiskinizin önbelleğini temizledikten sonra Xbox360'ınızı Live'a bağlamadan yeniden başlatarak aşabileceğiniz söyleniyor.
 
      Ubisoft forumlarında şirketin teknik departmanında yer alan bir kişi geçici çözümü ise adım adım şu şekilde sıralamış:
 
1. Xbox 360 dashboard'a gel
2. "System Settings" seç
3. "Memory" seç
4. Hard drive görüntüle
5. Cihaz ayarları için"y" tuşuna bas
6. "Clear system cache"
 
     Kotaku sitesi ise incelemesini yaptığı Splinter Cell : Conviction'da multiplayer bölümünde donma anları yaşandığı gibi Xbox360'ın alışık olunmadık hatalar verdiğine değinmişti. Ubisoft daha keskin bir çözüm için kolları sıvadı.
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Platformlar: PC XBOX 360 Mobil Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler