Samurai Shodown'un Yayıncılığını Athlon Games Üstlenecek

07.03.2019 11:18 Gazali Çetinkaya

 
Yeni Samurai Shodown oyununun yayıncılığını Leyou Technologies'e bağlı olan Athlon Games üstlenecek. Şirket Gematsu'ya yaptığı açıklama ile doğruladı.

Çinli şirket Leyou Technologies, Ağustos 2015 tarihinde Samurai Shodown geliştiricisi SNK Playmore'un hisselerinin %81,25'ini satın almıştı.

Athlon Games'in websitesinde şirket "konsollar ve PC platformları için oynaması ücretsiz oyunlar sunan dünya çapında bir geliştirici ve yayıncı" olarak tanımlansa da şirket yine Gematsu'ya yaptığı açıklama ile Samurai Shodown'un oynaması ücretsiz bir oyun olmayacağını doğruladı.

Samurai Shodown bu yazın başlarında çıkış yapacak. Şu ana kadar SNK Playmore tarafından doğrulanan tek platform PlayStation 4 oldu. Ayrıca Samurai Shodown ilk defa 28 - 31 Mart tarihleri arasında Boston Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenecek olan PAX East 2019 etkinliğinde oynanabilir olacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan fragmana buradaki haberden ulaşabilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Samurai Shodown Platformlar: PS4 Geliştirici: SNK PlayMore Dağıtıcısı: SNK PlayMore Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 1 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 3 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 5 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler