Scarecrow, Arkham City'de Yok!

- Üzgünüm millet, bu seferlik bensiz idare edeceksiniz.
18.09.2011 00:04 Levent Polater


    Batman: Arkham Asylum'daki Scarecrow sahnelerini sevdiyseniz ve Arkham City'de daha fazlası için yer açtıysanız maalesef kötü bir haberim var. Scarecrow, Arkham City'de olmayacak. Bu açıklamayı Rocksteady yapımcılarından Paul Crocker yapıyor.
 
    "Batman: Arkham Asylum'da Scarecrow için elimizden geleni yaptık, ve aynı şeyi tekrarlamak istemiyoruz, farklı bir şeyler sunmayı amaçlıyoruz."

    Scarecrow ile oluşturulan halüsinasyon sahneleri oldukça etkileyiciydi. Hatta -oynayanlar hatırlayacaktır- bir kısımda Scarecrow'un halüsünasyon sahnesi sanki konsolunuzun bozulduğu izlenimini yaşatıyordu. Ardından ortaya çıkan bir video ve Joker'i kontrol etmemiz ise tüylerimizi diken diken yapmaya yetiyordu.
 
    Maalesef Scarecrow olmayacak. Ancak onun yerini dolduracak kötü karakterlerin olacağı kesin. Bu arada yukarıdaki paragrafta bahsettiğim Scarecrow sahnesini aşağıda bulabilirsiniz. Son zamanlarda bir oyunda bundan daha yaratıcı bir sahne yoktur herhalde. Henüz Batman: Arkham Asylum'u oynamadıysanız, sakın izlemeyin!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 1 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 1 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 2 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 3 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler