Scribblenauts Unlimited'a Son Dakika Ertelemesi

05.02.2013 12:33 Tunahan Başol


     8 Şubat'ta 3DS ve Wii U versiyonlarının çıkış yapması beklenen Scribblenauts Unlimited için son dakika ertelemesi yapıldı. Merakla beklenen oyunun çıkış tarihi bir süre daha ertelendi.
 
"Warner Bros ve 5th Cell tarafından geliştirilen ve Nintendo Avrupa tarafından dağıtılacak olan Scribblenauts Unlimited'ın Avrupa için ertelendiğini duyurduğumuz için üzgünüz."
 
     Oyun, Avrupa bölgesine dağıtılmadan önce bazı değişiklikler yapılması gerektiğini söyleyen yetkililer, Scribblenauts'un en kısa zamanda dağıtılacağının sözünü verdiler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Scribblenauts Unlimited Platformlar: PC 3DS Wii U Geliştirici: 5TH Cell Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 8 Dk önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 24 Dk önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 36 Dk önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 47 Dk önce Yarış Oyunu NeoSprint, 27 Haziran'da Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 48 Dk önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler