Sega, Bayonetta 2'yi İstiyor

19.03.2010 11:35 Ersin Kılıç


 
     İçerdiği aksiyon yapısı ve atmosferi ile bu yılın en ilginç oyunlarından birisi olmayı başaran bayonetta'nın dağıtımcısı Sega, oyunun ikincisini istiyor.
 
     Sega başkanı Mike Hayes, firmanın Bayonetta'nın devam oyununu görmekten memnun olacağını belirtti. CVG sitesine konuşan Hayes, oyunun yapımcı firması olan Platinium Games'in bir çok projesi olduğunu ve bu projelerden birinin de devam oyunu olabileceğini söyledi.
 
     Herşeyden önce çekirdek bir oyun kadrosu oluşturmak istediklerini belirten Hayes, bu söylemi için AvP ve RPG öğeleri içeren Alpha Protocol'u verdi.
 
     Ocak ayında, yani çıktığı ilk ay 1.1 milyon satmayı başaran Bayonetta'nın yapımının başında bulunan Hideki Kamiya'da daha önce yaptığı bir açıklama da oyunun ikincisini görmek istediğini belirtmişti. 
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bayonetta Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 2 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 4 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler