Shadow of Mordor, Yeni Nesil Odaklı Geliştiriliyor

20.02.2014 21:08 Alper Çiftçi

 
     F.E.A.R. ve Condemned gibi korku odaklı serilerle karşımıza çıkan Monolith Productions'ın geliştirdiği açık dünya oynanışa sahip olan Middle Earth: Shadow of Mordor hakkında yeni açıklamalar yapıldı.     
 
     Oyunun yönetmeni Michael de Plater verdiği röportajda, “Şuan için odak noktamız yeni nesil konsollar, eski nesil konsollar için elimizden geleni yapacağız fakat Nemesis sisteminin bazı özelliklerini eski nesil konsollara aktarmak çok zor.” cümleleri yer aldı. Eski nesil konsollarda oyunun ana mekaniklerinin yani dövüş sistemi ve gizlenme gibi öğelerin yeni nesil konsollarla aynı olacağını belirten yapımcı, sadece Nemesis sisteminin ve yapay zekanın farklı olacağını belirtiyor.
 
     Kısaca anlatmak gerekirse Nemesis sistemi oyundaki her düşman grubuna bir isim, rütbe ve hafıza verecek ve örneğin karşılaştığınız bir düşmanı öldürmezseniz bir sonraki karşılaşmanızda sizi hatırlayacak ve ona göre davranacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Middle Earth: Shadow of Mordor Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Monolith Productions Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Dk önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 2 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 14 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler