Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'in Çekimleri Devam Ediyor, Setten Görüntü Paylaşıldı

04.08.2020 13:23 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Marvel için kurduğu sinema evreninin yeni üyesi Shang-Chi'nin yapım aşamasından yeni bir güncelleme yapıldı ve bir görüntü paylaşıldı.
 
Koronavirüs salgını sebebiyle Mart ayında çekimlerine ara verilen filmin çekimlerine geçtiğimiz gün tekrar başlanıldı. Reddit üzerinden de filmin çekimlerinin yapıldığı setten bir video paylaşıldı. Videodan da görebileceğiniz gibi oldukça büyük bir sette yapılıyor çekimler.
 
Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ismi ile vizyona girecek olan filmin vizyon tarihi 7 Mayıs 2021. Filmin yönetmenliğini ve yazarlığını Destin Daniel Cretton üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Simu Liu, Awkwafina, Tony Chiu-Wai Leung ve Fala Chen bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler