Shazam 2'nin Çekimleri 2021in İlk Çeyreğinde Başlayacak

08.09.2020 11:14 Özgür Eroğlu

 
 
DC karakterlerinden biri olan Shazam'ın ilk film uyarlaması 2019 yılında vizyona girmişti. İlk filmden hemen sonra da ikinci film için çalışmalara başlanmıştı, ancak salgın sebebiyle filmin vizyon tarihi ertelenmişti.
 
Son ertelenmelerden sonra ne zaman çekimlere ne zaman başlanacağı bilinmiyordu. Ancak geçtiğimiz gün filmin başrolü Zachary Levi, filmin çekimlerinin 2021'in ilk çeyreğinde başlayacağını açıkladı. Söylediğine göre filmdeki çocuklar çok hızlı büyüdüğü için 2021'in ilk çeyreğinde mutlaka da başlaması gerekiyormuş.
 
Filmin tam ismi Shazam: Fury of the Gods. Filmin yönetmenliğini David F. Sandberg üstleniyor. Shazam: Fury of the Gods eğer bir ertelenme yaşamazsa 4 Kasım 2022'de vizyona girecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler