Shenmue 3'ten Yeni ve Etkileyici Görseller

27.02.2016 11:30 Alkan Adakaner

 
    Shenmue serisi açık dünya oyunlara yepyeni bir bakış açısı getirerek kendi zamanında büyük bir devrim yaratmıştı. Aslında hala bu oyunun dünyasındaki yoğunluğu, canlılığı veren bir yapımla karşılaşmak kolay değil.
 
     Görselliği ile de oyuncuların beğenisini kazanan Shenmue'nun 3. macerası da benzer etkiyi yaratacak gibi görünüyor. Oyunun ilk videosu grafiksel yönden her ne kadar beklenen seviyede olmasa da anlaşılan geliştiriciler yoğun çalışmalarına devam ediyorlar. Unreal Engine 4 ile geliştirilen bu oyuna ait yeni ekran görüntüleri de bunun kanıtı.
 
     Aşağıdaki görsellerin doğrudan oyunun geliştirilme aşamasından alındığını, üzerinden herhangi bir cilalama (bunu yapan çok firma var) yapılmadığını belirtelim. İşte yeni görüntüler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shenmue 3 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler