Sherlock Holmes Oyunları Stüdyonun İsteği Üzerine Mağazadan Çekiliyor

29.09.2019 12:58 Özgür Eroğlu

 
2002'den bu yana oldukça fazla Sherlock Holmes oyunu yapan geliştirici firma Frogwares'in oyunları mağazalardan kaldırılıyor. 
 
Bazı Sherlock Holmes oyunları PlayStation ve Xbox mağazalarından kaybolmaya başladı. Oyunun geliştiricisi Frogwares perşembe sabahı Twitter’dan bir bildiri yayınladı ve oyunun yayıncısı Focus Home Interactive'in Sherlock Holmes IP'sini ve unvan kimliklerini sözleşmelerinin bitiminden sonra Frogwares'e geri göndermeyi reddettiğini iddia etti. Frogwares’a göre bu, oyunun bütün mağazalardan kalkacağı anlamına geliyor. 
 
Geliştirici firmanın son Sherlock Holmes oyunu 2016'da, son oyunları (The Sinking City) ise bu yıl piyasaya sürülmüştü. Bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sherlock Holmes: The Devil's Daughter Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Frogwares Dağıtıcısı: BigBen Studios Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Dk önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 40 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler