Sherlock Holmes: The Devil's Daughter GOG'da Satışa Sunuldu

02.02.2018 13:45 Gazali Çetinkaya

 
   Dedektiflik oyunu Sherlock Holmes: The Devil's Daughter GOG üzerinde satışa sunuldu. 

   Oyunun fiyatı %70 indirimli olarak 14.99 dolar. İndirim 8 Şubat tarihine kadar geçerli, Türkçe altyazı ve arayüz seçeneği GOG versiyonunda da mevcut. 
 
   Ayrıca Sherlock Holmes: The Devil's Daughter Steam'de Denuvo anti-tamper teknolojisi tarafından korunuyor. GOG versiyonu ise DRM-free yani kopya koruması bulunmuyor.
 
   Sherlock Holmes: The Devil's Daughter tanıtım yazısı: "Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter'da Viktorya dönemi Londra'sına dönün ve bu entrikalarla dolu kurgu dünyasının en büyük takibini yapın. Efsanevi dedektifi yönetin ve sıra dışı sonuç çıkarma yeteneklerini kullanarak kayıp bir çocuğu ararken ortaya çıkan sürprizleri aydınlatın. Londra'nın ve insan ruhunun karanlıklarındaki kötülüklerin izini sürün. Şehrin en bilinen mekânlarını serbestçe keşfedin, gizli ipuçlarını ve şüphelileri arayın ve şoke edici finalindeki gerçeği ortaya çıkarmak için bir dizi gizemi çözün. Sinirlerinizin ve zekânızın sınırlarını test edin. Ve şunu unutmayın: Her sonuç çıkarma, her hareket, hikâyenin kalanını iyi ya da kötü yönde etkileyecektir…" 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sherlock Holmes: The Devil's Daughter Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Frogwares Dağıtıcısı: BigBen Studios Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 1 Saat önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 2 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 7 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler