Sherlock Holmes The Awakened Steam'e 452 TL'den çıkış yaptı

11.04.2023 20:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Frogwares tarafından geliştirilen yeniden yapım sürüm Sherlock Holmes The Awakened çıkış yaptı. Oyun Steam'de (PC) 452 TL, Epic Games mağazasında 529 TL, Playstation Store'da (PS4 & PS5) 399 TL ve Xbox Store'da (Xbox Series X|S) 759 TL'den satışta. Oyunun Switch sürümü ise 39.99 dolarlık fiyat etiketine sahip.
 
Modernleştirilmiş oynanış mekanikleriyle Sherlock Holmes deneyimi
 
 
 
Sherlock Holmes: The Awakened Remake (yeniden yapım) ile beraber bizlere daha gelişmiş bir oyun deneyimi sunuluyor. Oyun içerisinde daha gelişmiş grafikler, oyun içi mekanikler ve daha fazlası yer alıyor. Remake ile beraber yeniden düzenlenmiş animasyonlar, ek yan görevler, kullanıcı kısmında yenilikler, küçük vakaların yeniden düzenlenmiş şekilleri ve daha fazlası bizleri bekliyor. 
 
Oyun içerisinde yine Sherlock Holmes oyunlarından aşina olduğumuz bulmacalar, keşif unsurları ve dahası bulunuyor. 2008'de çıkan oyunun yeniden düzenlenmiş sürümü olan Sherlock Holmes: The Awakened Unreal Engine ile sıfırdan geliştirildi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sherlock Holmes: The Devil's Daughter Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Frogwares Dağıtıcısı: BigBen Studios Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler