Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster için ‘Maniax Pack’ DLC'si Duyuruldu

12.08.2020 09:40 Gazali Çetinkaya

 
Atlus, Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster için Devil May Cry serisinden Dante'yi içerecek ‘Maniax Pack’ ücretli indirilebilir içeriğini duyurdu.

29 Ekim'de Japonya'da ana oyunla birlikte çıkacak ve 980 yen (9,18 ABD Doları) fiyattan satışa sunulacak.
 
Dante, Shin Megami Tensei III'ün 2004'te çıkan Nocturne Maniax sürümünde konuk karakter olarak yer alıyordu. Fakat HD Remaster, 2008'de çıkan ve Dante yerine Devil Summoner 2: Raidou Kuzunoha vs. King Abaddon'dan Raidou Kuzunoha karakterinin bulunduğu Maniax Chronicle sürümünü baz aldığı için Dante indirilebilir içerik karakteri olarak geliyor. İndirilebilir içeriği satın alan oyuncular ana menüden New Game ~Maniax~ kısmını seçerek Raidou Kuzunoha'nun bulunduğu tüm sahneleri Dante ile değiştirecek. Ayrıca ana ekrandaki sahne ile logo da değişecek ve Dante'nin yeteneği Son's Oath'a Pierce efekti eklenecek. 
 
Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster 29 Ekim'de Japonya'da PlayStation 4 ve Switch için çıkacak. Batıya 2021'in ilkbaharında gelecek.

Maniax Pack DLC duyuru fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster Platformlar: PS4 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler