Shuhei Yoshida, 2017'nin PS4 için Yazılım Yılı Olmasını İstiyor

28.12.2016 10:15 Gazali Çetinkaya

 
   Sony yapımcıları ile Sony'nin global stüdyolarından sorumlu patronu Shuhei Yoshida, Japon sitesi 4Gamer.net (Çeviri: Gematsu) ile röportaj gerçekleştirdi ve bu röportaj esnasında yeni gelecek oyunlar açısından oldukça olumlu yorumlar yapıldı.
 
   İlk olarak Sony Interactive Entertainment Japan Studio ekibinin yapımcısı bir sonraki yılda bazı sürprizler için sıkı bir şekilde çalıştıklarını belirtti.
 
   Bloodborne yapımcısı Teruyuki Toriyama, detay veremeyeceğini belirtse de iddialı yapımlar ve yeni oyunları için konseptler üzerinde çalıştıklarını belirtti. Bloodborne'un bir diğer yapımcısı Masaaki Yamagiwa da açıklamasında Bloodborne'un çıkışından sonra çalışmalarına devam ettiklerini ve yaptıkları işin meyvelerini 2017'de almayı umduklarını belirtti. (Konuşmada yeni bir Bloodborne sinyali verilmemiş.)
 
   Ayrıca Gravity Rush direktörü Keiichiro Toyama, Gravity Rush 2'nin yapımı tamamen bittikten sonra yeni bir proje üzerinde çalışmaya başlayacaklarını ve 2017'nin de kendileri için meşgul geçeceğini söyledi. 
 
   Son olarak Shuhei Yoshida, bu yıl PlayStation 4 Slim, PlayStation 4 Pro ve PlayStation VR cihazlarını çıkararak 2016'nın kendileri için donanım yılı olduğunu söyledi. Yoshida, 2017 yılının ise donanımı kullanacak ilgi çekici yazılımlar sunarak PlayStation 4 yazılım yılı olmasını istediğini belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler