"Silent Hill: Downpour'da Yan Görevler Önemli"

Silent Hill: Downpour oldukça geniş bir dünyaya sahip olacak
10.01.2012 09:52 Alkan Adakaner

 
      Vatra Games tarafından geliştirilen Silent Hill: Downpour ile ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Oyunun yapımcı koltuğunda oturan Tomm Hulett yan görevler ve zorluk sistemi ile ilgili bazı açıklamalar yaptı.
 
      Hulett'ın açıklamalarına göre oyunda dövüş ve bulmacaların zorluk seviyesi birbirinden farklı olarak ayarlanabilecek. Dövüşleri kolaya alıp bulmacaları daha zorlu hale getirmeniz mümkün olacakmış. Bu daha önceki Silent Hill oyunlarında da karşılaştığımız bir sistem.
 
      Oyunda yan görevleri tamamlamak ise bize fazladan eşya kazandırabilecek. Örneğin bir yan görev tamamlandığında 3 sağlık paketi ile ödüllendirilebileceksiniz. Tabi yan görevlerle ilgili asıl güzel olan ise normalde hiç göremeyeceğimiz eşyalara ulaşmak. Mesela Hulett, bir yan görevi tamamladığınız bir Shotgun'a ulaşabileceğimizi ve belki de oyun boyunca bu yan görev dışında Shotgun'a sahip olma şansımızın olmayacağını belirtiyor. 
 
    Bu arada oyunda yağmur yağmaya başladığında (ne de olsa oyunun adı Downpour) düşmanlar hiç beklemediğimiz noktalardan bize saldırmaya başlayacaklarmış. Yani yağışlı havalarda kendinize daha fazla dikkat etmeniz gerekecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Downpour Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler