Silent Hill: Downpour'dan Yeni Görseller

08.01.2012 17:03 Levent Polater

 
    Silent Hill: Downpour ile Silent Hill hayranlarının seriye kaldığı yerden devam etmelerine 3 aydan az bir süre kaldı.
 
     İkinci oyunu ile gönüllerde taht kuran Silent Hill serisi için çıta hep bu oyun oldu. Silent Hill 2'ye yaklaşanlar başarılı uzak kalanlar ise verimsiz olarak nitelendirildi. Acaba Silent Hill: Downpour kendine hangi kısımda yer bulacak?
 
     Vatra Games tarafından yapımı sürdürülen Silent Hill: Downpour için 2 yeni karakter çalışması paylaşıldı. Bunlar arasında ana karakterimiz Murphy'yi ve bize Silent Hill'in sisli ve sağanak yağışlı sokaklarında yardım edecek olan polis memuru Anne'yi görüyoruz.

    6 Mart 2012'de Playstation 3 ve Xbox 360 için raflardaki yerini alacak olan Silent Hill: Downpour'un bu yeni çalışmalarını aşağıda bulabilirsiniz:

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Downpour Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler