Silent Hills Yoksa Allison Road Var!

O neydi gız!
01.07.2015 13:27 Ersin Kılıç

     
     P.T. ya da diğer adı ile Silent Hills iptalinden sonra birçok oyuncuyu da adeta yasa boğmuştu. Konami'nin Kojima ile olan problemlerine kurban giden bu canım proje şimdiden tüm oyun sektörünün en gözde "geri dönse süper olur lan" oyununa dönüşmüş durumda. Silent Hills projesi geri döner mi bilinmez ama kısacık demosuyla bile birçok bağımsız stüdyo ve yapımcıya ilham olmuş durumda. İşte onlardan biri belki de en sağlamı da Allison Road oldu.
 
     Gerçek ve hayali karıştıracağımızın vurgulandığı Allison Road bir daire içerisinde uyanmamızla başlıyor. Burada yaptıklarımıza göre tıpkı P.T.'de olduğu gibi döngüler halinde ilerleyen yapımın atmosfer olarak gerçekten sağlam olduğunu söylemek gerek. Açıkçası 13 dakikalık videonun her anında gerildiğimi söylemeliyim. 
 
     P.T atmosferi  dışında Five Nights at Freedy's gibi oyunlardan esinlenen Allison Road'un videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Allison Road Platformlar: PC Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler