Silent Hills'ten Esinlenen Allison Road Kickstarter'da

22.09.2015 15:36 Samet Konuksal


    Silent Hills ya da demo adıyla P.T.'nin iptal edilmesiyle beraber ortaya birçok bağımsız yapımcılardan gelen oyun modları çıkmıştı. Fakat bu işi biraz daha ciddiye alan projelerin arasında gelen Allison Road, sahip olduklarıyla hem dikkat çekmiş, hem de P.T.'yi oynayanları heyecanlandırmıştı. Bağımsız yapımcı oyunu olan Allison Road için, yola devam edebilmek adına Kickstarter'da bağış dönemi başlatıldı.
 
    250.000 sterlinlik bağış hedefi bulunan Allison Road için saatler içerisinde 57 bin sterlin toplanmış görünüyor. Unreal Engine 4 kullanılarak geliştirilen oyunun ilerleyen dönemlerde Oculus Rift'e de uyarlanacağı belirtiliyor. Doğaüstü olayların yaşandığı bir evde başlayacağımız Allison Road, daha önce Steam'in Greenlight sürecini sadece iki günde aldığı yoğun oylarla atlatmıştı. 2016'da çıkması beklenen yapımın Kickstarter'da da yolu epey açık olacak gibi görünüyor.
 
Oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Allison Road Platformlar: PC Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler