Silicon Knights Köklerine Dönüyor

Kain tekrar aramıza dönebilir mi? Düşüncesi bile çok heyecan verici
02.11.2011 08:42 Alkan Adakaner

 
      X-Men Destiny ile oldukça kötü bir performans çizen Kanadalı oyun geliştiricisi Silicon Knights şimdi köklerine dönmek için harekete geçti. Peki köklerine dönmek ne demek mi? Aslında çok, ama çok şey demek.
 
      Legacy of Kain: Blood Omen ile bu mükemmel seriyi başlatan geliştirici stüdyo daha sonra ise Gamecube için Eternal Darkness ve Metal Gear Solid: Twin Snakes'i geliştirmişti. Yani Silicon Knights'ın tarihinde 3 çok üst düzey oyun bulunmakta.
 
     Silicon Knights'ın şu sıralar tekrar köklerine odaklandığını söyleyen bir yetkili, en çok görülmek istenen oyunlarından birisini yeni nesilde tekrar oyun dünyasına kazandırmak için çabaladıklarını belirtti.  Bu oyun yeni bir Legacy of Kain oyunu veya Wii U için Eternal Darkness olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
X-Men: Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Silicon Knights Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler