Sıradaki Assassin's Creed Gerçek Yeni Nesil Olacak

20.11.2013 09:57 Alkan Adakaner


    Açıkçası Assassin's Creed IV: Black Flag'in videolarına baktığımızda bu nesil konsollarla arasında çok büyük farkların olduğunu söyleyemeyiz. Sadece ayrıntılar üzerinde durulduğunu söyleyebiliriz ki bu durumu oyunun baş tasarımcısı Jean-Sebastien Decant da kabul ediyor.
 
    Decant'ın açıklamalarına göre Assassin's Creed IV: Black Flag'i geliştirmeye başladıklarında yeni nesil konsolların sistem özellikleri tam olarak bilinemediği için ne yapacaklarını da tam olarak bilememişler. Bu nedenle oyunun yeni nesil sürümünü yüksek donanımlı bir PC'yi baz alarak geliştirmişler.
 
     Yetkili sıradaki Assassin's Creed'in gerçek anlamda yeni nesil olacağını belirtmeyi de ihmal etmiyor. Bakalım yeni Assassin's Creed oyunu grafiksel olarak oyunculara yeni neslin gücünü sunabilecek mi?
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 41 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 1 Saat önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 1 Saat önce Great Houses of Calderia Tam Sürüme Kavuşuyor 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 13 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler