Sızıntı: Assassin's Creed Jade'in Oynanış Videosu Yayınlandı

20.12.2022 14:00 Umut Tandoğan

Ubisoft'un Assassin's Creed: Codename Jade adlı oyununun 2 adet oynanış görüntüsü internete sızdırıldı. Eylül ayında duyurulan Assassin's Creed Jade, yayıncı tarafından antik Çin'de geçen "mobil platformlar için bir AAA (büyük çaplı) RPG aksiyon-macera oyunu" olarak duyuruldu.
 
İlk videoda, karakter oluşturma sürecini ve ardından oyuncunun Yongning köyünü saldırganlardan korumakla görevlendirildiği yaklaşık 15 dakikalık oynanışı gösteriyor.
 
 
 
Diğer video ise Yangzhou şehrinde geçiyor. Bir iz bulmak ve çalmak için kaymakamın konutuna gizlice sızmadan önce oyuncunun bir sıçrama yaptığı gözükür. Daha sonra bölgeden çıkarlar ve at sırtında yola çıkmadan önce binekleri için ıslık çalarlar.
 
 
 
Ubisoft, konu hakkında resmi olarak bir açıklama yapmadı. 
 
Assassin's Creed Codename Jade'de oyuncular kendi karakterlerini yaratabilecek, benzersiz ve bağımsız bir hikayeyi keşfedebilecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 2 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 2 Saat önce Stellar Blade İçin Görsel İyileştirmeler Ekleyen Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Test Drive Unlimited Solar Crown İçin Çevrimdışı Mod Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler