Sleeping Dogs'tan 40 Dakikalık Oynanış Videosu

14.07.2012 22:52 Levent Polater

 
    United Front ve Square Enix'in yaza bomba gibi düşecek açık dünya oyunu Sleeping Dogs'tan tam 40 dakikalık oynanış videosu karşınızda.
 
    Çinli bir ajan polisin pabuçlarına gireceğimiz Wei Shen ile Triad örgütünü çökertmek için yeraltı dünyasında azılı bir suçlu olacak, yeri geldiğinde polislik kanımız kabaracak. Hong Kong adasının tüm ince detaylarını yapıma aktarmak için ince eleyip sık dokuyan United Front ve ona yardımcı olan Square Enix Londra stüdyosu önümüze iyi bir şeyler çıkarmak için varını yoğunu ortaya koyuyorlar.
 
    Hong Kong aksiyon filmlerinden ilham aldıklarını açıkça söyleyen United Front, oyunun dövüş dinamiklerinde de bunu gösteriyor. Lafı fazla uzatmadan sizi bu oynanış videosuyla başbaşa bırakalım şimdi. Buyrunuz:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sleeping Dogs Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: TPS Çıkış Tarihi: 17 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler