Sleeping Dogs'tan Silahlı Çatışma Videosu

27.07.2012 21:39 Levent Polater

 
     Çıkışına az bir süre kalan Sleeping Dogs için Square Enix de tanıtım videolarını hızlandırmaya başladı.
 
    Activision'ın ölüme terkettiği True Crime: Hong Kong projesini "Sleeping Dogs" adıyla satın alarak tekrardan oyun dünyasına kazandırmaya çalışan Square Enix, United Front ve Square Enix London stüdyosunun iş birliğiyle yapımı beklenen çıkışa yetiştirmeye çalışıyor.
 
    Oyunun ana karakteri olan Wei Shen ile bu sefer yayınlanan videoda oyunun silahlı çatışma dinamikleri ön plana çıkarılmış. Bundan önceki oynanış videolarında da gördüğümüz biçimde yapımın Hong Kong filmi temasına uygun biçimde aksiyonlara sürüklediğine şahit oluyoruz. Onlarca farklı silahı, siper alma sistemini benimseyerek kavrayabileceğimiz yapımda, ağır çekim dinamiği de bizlere yardımcı olacak. Ayrıca araçlarda yüksek hız hâlindeyen de bizi kovalayanlara terör estireceğiz.
 
     İşte bütün bunların kısa bir özeti bu videoda görülüyor. Sleeping Dogs, Pc, PS3 ve Xbox 360 için, 17 Ağustos'ta çıkışını yapmaya hazırlanıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sleeping Dogs Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: TPS Çıkış Tarihi: 17 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler