Sleeping Dogs'un Devam Oyunundan İlk Görsel

09.12.2013 09:53 Alkan Adakaner


     Square Enix ve United Front Games'in Sleeping Dogs ile büyük başarı yakaladıkları bir gerçek. Şimdiden oyunun çok sayıda hayranı oluştu. Bu ikili şu sıralar Sleeping Dogs'un devam oyunu Triad Wars üzerinde çalışıyorlar.
 
    United Front Games, Noel öncesinde Twitter hesabından yayınladığı bir görselle Triad Wars üzerinde çalışmaların sürdüğünü gösterdi. Geliştiricilere bu görsel "Sleeping Dogs'un PS4 sürümünden mi" sorusu yöneltildi, geliştiriciler ise "Triad Wars!" yanıtını verdi.
 
     Triad Wars'un hangi platformlara çıkacağı henüz açıklanmadı, ama oyun muhtemelen PC ve yeni nesil konsollar için piyasaya çıkacak. Oyunun buğulu da olsa ilk görselini aşağıda bulabilirsiniz. Bu görseli önemli kılan geliştiricinin sorunsuzca çalışmalarına devam etmesinin kanıtı olması.

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sleeping Dogs Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: TPS Çıkış Tarihi: 17 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler