Snake Eater 3D'nin Grafikleri HD Sürümden Daha İyi

20.02.2012 09:23 Levent Polater

 
    Metal Gear Solid 3: Snake Eater'in 3DS sürümü de çıkınca aynı süreçte çıkmış 2 farklı Snake Eater versiyonu piyasada olacak. Diğer Snake Eater, bu ayın başında HD Collection kutusu içinde satışa sunulmuştu.
 
    3DS için MGS: Snake Eater 3DS ilk gösterildiğinde hayranlar tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Kaplamalar, çözünürlüğün düşüklüğü ve yerlerde sürünen frame rate yüzünden Kojima Productions oyuna cila çekmek zorunda kalmıştı. En sonunda görünen o ki detay seviyesi tatmin edici bir boyuya ulaşmış gibi. Çünkü oyunun EDGE incelemesinde Snake Eater 3D'nin grafiklerinin yeni piyasaya taze sürülen HD sürümden daha iyi olduğundan bahsediliyor.

     EDGE, böyle övgü dolu bir sözcük kullanırken Metal Gear Solid: Snake Eater 3D'ye 10 üzerinden 8 vermiş. Şimdi gel de bu oyunu 3DS'ine satın alma!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS) Platformlar: 3DS Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler