Solid Snake, MGS 5'le Birlikte Geliyor!

20.06.2012 21:57 Talha Aynacı


 
   Oyun sektörünün göz bebeği serilerinden birisi olan Metal Gear Solid, bu aralar Revengeance ile hayranlarının aklında soru işareti bırakacak hamleler yapıyor ama perde arkasında esas bomba olan Metal Gear Solid 5 için ilk bilgiler de yavaştan gelmeye başladı.
 
   Aslına bakarsanız sıradakı oyunun Metal Gear Solid 5 olarak adlandırılacağı belli değil, ancak Kojima bir Fransız oyun dergisiyle yaptığı söyleşide hem Revengeance hakkında akıllardaki soru işaretleri ortadan kaldırdı hem de sıradaki oyunu "Metal Gear Solid 5" diye nitelendirerek hakkında önemli ipuçları verdi:
 
"Revengeance, pek sevgili Solid Snake hakkında değil. MGS serisinde farklı birşeyler deniyen bir yan oyun. Solid Snake ile olan maceramız bitmiş değil."

   Bu sözlere ek olarak Metal Gear Solid 5'in Kojima Productions tarafından geliştirilen Fox Engine'i kullanacağını açıkladı. Bilindiği gibi bu yeni oyun motoru, multiplatform oyunlarda daha rahat bir ilerleme kaydetmek için önem arz ediyor.

   Ancak en büyük süpriz ise Metal Gear Solid 5'in şu an yapım aşamasında olduğu ve Solid Snake'in hikayede bir şekilde rol alacağı. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 1 Dk önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 2 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 2 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler