Sony Bend Yeni PS Vita Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Uncharted: Golden Abyss beğeni toplamıştı
15.11.2012 08:48 Alkan Adakaner


     Uncharted: Golden Abyss ile iyi bir iş çıkaran Sony Bend'in yeni bir Playstation Vita oyunu üzerinde çalıştığı açıklandı. Üstelik bu oyun AAA yani en üst düzeyde kaliteye sahip olarak tanımlanıyor. Yine de bu oyunun adı henüz açıklanmadı.
 
    Playstation Vita için Uncharted'ı geliştiren stüdyonun daha önce ise PSP ve PS2 için Syphon Filter oyunlarını geliştirdiğini de hatırlatalım. Kim bilir belki de PS Vita için yeni bir Syphon Filter oyunu yoldadır. 
 
     Call of Duty: Black Ops: Declassified'ın oyun otoritelerinden oldukça kötü puanlar almasından sonra Sony'nin artık PS Vita'da çok önemli duyurular yapmasının zamanı gelmiş gibi görünüyor. Umarız Sony Bend bu konudaki ilk adımlardan birini atar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted: Golden Abyss Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler