Uncharted: Fight for Fortune Ortaya Çıktı

Drake'in maceraları bitmez, belki de bitmemeli
07.11.2012 08:38 Alkan Adakaner


      Sony'nin son dönemlerdeki en ünlü serilerinden biri olan Uncharted son olarak Playstation Vita'da Uncharted: Golden Abyss ile karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise yepyeni bir Uncharted oyunu, yeni bir geliştiricinin ellerine teslim edilmiş gibi. Yeni oyunun adı "Uncharted: Fight for Fortune"
 
      Avustralya Oyun Derecelendirme Kuruluşu'nun listesine giren Uncharted: Fight for Fortune'un hangi platformlar için hazırlandığı bilinmiyor, ama oyunun geliştiricisinin One Loop Games olması kafaları karıştırıyor. Bu firma kendi internet sitesinde biri büyük olmak üzere iki proje üstüne çalıştığını açıklamış.
 
      Vita'daki Uncharted: Golden Abyss'i Sony Bend'in ellerine teslim eden Sony, bu oyunu da başka bir geliştiriciye verebilir. Yine de bizim aklımıza mobil platformlar için bir Uncharted oyunu hazırlanıyor olabileceği de geliyor. Sony, PS3 ve Vita için kendi stüdyolarını kullanma olasılığı daha fazla. Bekleyip görelim.
 
      Bu arada daha önce Avustralya Oyun Derecelendirme Kuruluşu'nde görünen oyun isimlerinin bir süre sonra resmi açıklamalarının yapıldığını hatırlatalım. Yani Uncharted: Fight for Fortune'un gerçek olmama ihtimali düşük.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted: Golden Abyss Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler