Sony: "Bu Seneki Birinci Parti Oyun Listemiz Pek de Güçlü Değildi"

14.12.2015 12:00 Samet Konuksal


    Bu sene bolca Remastered projelerle karşımıza çıkan Sony cephesinden bir özeleştiri geldi. Sony Avustralya'nın yöneticisi Michael Ephraim, Sydney'de düzenlenen 20. yıl özel etkinliğinde PlayStation 4'ün bu seneki oyun listesiyle ilgili açıklamalar yaptı.
 
    2015'te birinci parti oyun projelerinden daha çok üçüncü parti anlaşmalara odaklandıklarını söyleyen Ephraim, "Bu senenin Call of Duty, Star Wars ve Destiny gibi büyük oyunlarına baktığımızda her birinde özel anlaşmalarımız bulunuyor. Bu oyunları PS4'te oynadığınızda özel içeriklere erişebiliyorsunuz. Dolayısıyla yılbaşı dönemini bu projelerle atlatmayı düşünüyoruz çünkü talep oldukça güçlü. Bu sene kendi stüdyolarımızdan gelen projeler güçlü olmadığından dolayı onların oyunlarına değil, diğer stüdyolarla olan anlaşmalara yoğunlaştık" sözlerine yer verdi.
 
    2016 için olumlu konuşan Ephraim, "Önümüzdeki sene birinci parti listemiz harika görünüyor. Listede Street Fighter, Uncharted 4, No Man's Sky, The Last Guardian ve Gran Turismo gibi yapımlar var. Bunların hepsi özel ve ikisi tamamen yeni bir marka." açıklamalarını yaptı.
 
    Bir Sony yetkilisinin saydığı listede Street Fighter V ve No Man's Sky gibi özel olmayan ve hali hazırda PC için duyurulmuş yapımların bulunmasının oldukça tuhaf olduğunu söylemek gerek. Ayrıca 2016 listesinde Horizon'a yer verilmeyişi de ayrıca bir ilginç.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 87 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler