Sony: Bu Yıl PS4'teki 1. Parti Oyunlarımız Seyrek Çıktı

28.05.2015 11:25 Alkan Adakaner


     Playstation 4'te 1. parti oyunların bu yıl bizi çok beklettiğini söyleyebiliriz. Sony'den Andrew House tarafından yapılan açıklamada da bu durum kabul edildi. "Bu yıl 1. parti oyunlarımız biraz aralıklarla piyasaya çıktı, bu nedenle 3. parti stüdyolara daha fazla önem gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum"
 
    Bildiğiniz gibi bu yıl The Order 1886 ve Bloodborne gibi önemli 1. parti oyunlar Playstation 4'te boy göstermişti. Diğer taraftan Until Dawn da bu konsolun sahipleri tarafından merakla beklenen bir yapım.
 
    Capcom, Street Fighter V, Everybody's Gone to the Rapture ve SOMA gibi oyunları 3. parti firmalarla anlaşıp konsoluna özel (veya konsollarda PS4'e özel) hale getiriyor. Böylece 1. parti oyunların yanı sıra 3. parti firmaların oyunları da oyunseverleri Playstation 4 almaya yönlendiriyor.
 
    Her şeye rağmen God of War ve Uncharted gibi 1. parti markaların yarattığı heyecanın daha fazla olduğunu da vurgulamak gerekiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler