Sony, PS5 için Çevrimiçi Co-op Bir Oyun Geliştirdiğini Duyurdu

27.10.2022 20:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Oyun ve teknoloji alanına ses getiren ve getirmeye de devam eden Sony, yeni hamleler yapmaya devam ediyor. GamesIndustry.biz'in yeni bir röportajına göre Sony Interactive Entertainment'ın yan kuruluşu London Studio, şu anda PlayStation 5 için fantezi bir Londra'da geçen çevrimiçi co-op savaş oyunu geliştiriyor.
 
London Studio, yukarıda da bahsettiğim gibi Sony'e bağlı bir stüdyo. Bu stüdyo normalde EyeToy veya PlayStation VR gibi yeni PlayStation çevre birimlerini ve teknolojilerini desteklemek için oyunlar geliştiriyor. Şimdi ise PS5 konsolları için yeni bir projeye kollarını sıvamış durumda.
 
Bu yeni hamle için London Studio ortak stüdyo başkanı Stuart Whyte çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda şunları söyledi: "İster sanal gerçeklik, ister artırılmış gerçeklik veya her ne olursa olsun, her türlü PlayStation teknolojisini destekleyerek yıllar boyunca yaptığımız işlerle ve yenilikle gurur duyduk. Duymaya da devam ediyoruz. Bu kapsamda yeni oyunumuzu sizlere sunmayı planlıyoruz."
 
Bu yeni oyunun şu anda bir ismi yok. Bu oyun, London Stüdyosu tarafından PlayStation 5'in gücünden tam olarak yararlanmak için inşa edilen Soho Engine motorunu kullanacak.
 
Paylaşılan tek ekran görüntüsü
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler