Sony Paris Oyun Haftasında Yedi Yeni Oyun Duyuracak

27.10.2017 20:23 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment'ın Paris Oyun Haftası 2017 basın konferansı 30 Ekim tarihinde saat 19:00'da başlayacak ve gelecek PlayStation oyunlarına yer verilecek.

   Basın konferansı başlamadan bir saat önce saat 18:00'da ise Sony Interactive Entertainment tanıtım amaçlı bir canlı yayın düzenleyecek. Bu canlı yayında PlayStation 4 ve PlayStation VR için yedi yeni oyun duyurusu yapılacak ve yedi yeni oyun duyurusu dahil toplamda 21 oyun hakkında ayrıntı, video, çıkış tarihi vs. paylaşılacak.
 
   Resmi PlayStation twitter hesabı "E3 hikayenin sadece yarısıydı." diyor.
 
   Sony Interactive Entertainment'ın Paris Oyun Haftası 2017 basın konferansı ve basın konferansı öncesi canlı yayını live.playstation.com, Twitch, YouTube ve Facebook üzerinden izlenebilecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler