Sony PlayStation 5'te Hardcore Oyunculara, Özel Oyunlara ve Büyük Yayıncılara Odaklanmayı Planlıyor

01.07.2019 09:45 Gazali Çetinkaya

 
Wall Street Journal'in yeni haberi Sony'nin bir sonraki PlayStation stratejileri hakkında yeni bilgiler içeriyor.

Sony CEO Kenichiro Yoshida'nin kısa bir süre önce gerçekleşen toplantıda yapmış olduğu açıklamaya göre, bir sonraki PlayStation konsolu "niş ürün" ve ürün hardcore oyun pazarı için hazırlanmış.

Sony temsilcisinin Wall Street Journal'e yapmış olduğu açıklamaya göre, Japon devi yeni nesilde küçük bağımsız geliştiricilere desteğini yine sunmaya devam edecek fakat asıl odağını büyük yayıncılara çevirecek.
 
Şirket büyük bütçeli oyunların insanlara konsol sattıran şey olduğuna inanıyor ve bu nedenle Sony'nin çabalarını yoğunlaştıracağı yer de büyük bütçeli oyunlar olacak–hem üçüncü parti stüdyolarla yapılacak özel anlaşmalar hem de birinci parti stüdyoların özel oyunlar ile.
 
Eğer kaçırdıysanız, bir sonraki PlayStation konsolu ile ilgili daha önceden paylaşılan resmi haberlere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Sony PS5 ile PS4 Pro'nun Yükleme Sürelerini Karşılaştırdı, PS5'ten Yeni Detaylar Paylaştı
PS5 Nisan 2020'den Önce Çıkmayacak
PlayStation 5'ten İlk Resmi Detaylar

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler