Soru: Doom 4 Gelecek Nesli mi Beklemeli?

Doom 4, çok uzun zamandır yapım aşamasında.
26.08.2011 18:31 Levent Polater

 
    Rage'in yapımına az bir süre kala artık Doom 4 ile ilgili fısıltılar da yükselmeye başladı. John Carmack'ın Gamestop'a verdiği son röportajda dahî yapımcının Rage çıkışını yaptıktan sonra çekirdek ekibin hemen Doom 4'e asılacağını söylediği rapor ediliyor.
 
    Alınan bilgilere göre Doom 4, yeni script teknikleri kullanacak ve yeni grafikleriyle yeni nesle açılan bir kapı olacak. Daha fazla düşman ve daha fazla kaousun da adımları atılacak olan bu yapım için kafaları bazı sualler meşgul etmekte. Grafiksel olarak her zaman çıtayı yüksek tutmasıyla bilinen id'nin Doom 4'te de elinden geleni yapacağını biliyoruz. Peki bugünün konsol performanslarına Doom 4 sığdırılabilir mi? Dahası oyun ertelenip daha güçlü ve kapasitesi yüksek yeni nesil konsollara mı hazırlanmalı?
 
    Aslına bakarsanız Doom 4 gibi bir yapımın mümkün olduğunca iyi görünmesi için biraz daha zamana ve belki de yeni nesil konsolları beklemesine ihtiyacı var. O zaman size sorumuz geliyor:
 
    Peki siz Doom 4'ü bir an önce güncel konsolunuzda mı yoksa en güçlü ve ihtişamlı bir biçimde gelecek nesilde mi görmek istersiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: ID Software Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler