Söylenti: Batman: Arkham Origins Geliyor!

28.03.2013 16:52 Samet Konuksal


    Bu neslin en başarılı çıkış yakalayan serilerinden Batman: Arkham serisi, her iki oyunuyla da büyük beğeni toplamıştı. Bugün çıkan yeni söylenti haberlerine göre Rocksteady, seriyle ilgili çalışmalarına yeni nesil konsollarda devam edecek.
 
    Fransa kaynaklı Gameblog.fr isimli sitede çıkan haberlere göre Warner Bros. ve Rocksteady, seriyi "Batman: Arkham Origins" adıyla birlikte devam ettirecek. Oyunun E3 fuarında duyurulacağını belirten site, Batman: Arkham Origins'in bu sene içerisinde yeni nesil Xbox konsolu ve PS4'e çıkacağını söyledi.
 
    Daha önce Warner Bros., Batman: Arkham serisinin bu yıl içerisinde yeni oyununa kavuşacağını belirtmişti. Ardından gelen dedikodu haberlerinde ise bu oyunun Rocksteady tarafından geliştirilmediği söylenmişti. Warner Bros.'un sene içerisinde aldığı yeni alan adlarında Batman: Arkham Origins'e yönelik bir site adı da yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 4 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 4 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 5 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 6 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler