Söylenti: Dead Island 2, 2022'nin 4. Çeyreğinde Çıkış Yapacak

13.02.2022 12:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Dead Island 2 ilk olarak 2014 yılında duyuruldu ve ilk ortaya çıkışından bu yana birçok gecikme yaşadı. Sızıntı haberler ile tanınan Tom Henderson, yeni bir YouTube videosu aracılığıyla Dead Island 2 hakkında bilgiler verdi. Oyun geliştirilmesinde herhangi bir sorun olmadığını ve 2022'nin 4. çeyreğinde piyasaya sürülmesini beklediğini belirtti..
 
Henderson ek olarak şunları söyledi: "Dead Island 2'nin ilerlemesinde herhangi bir problem yok. Çok yakında bir fragmanı ile oyunculara duyurulabilir. Oyunun 2022'nin 4. çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor." 
 
Henderson oyunun başlangıcı hakkında da bilgiler verdi: "Uçaktasın ve uçakta zombi salgını başlıyor. Sonunda uçak Hollywood'a düşüyor. Uçak kazasında hayatta kalıyorsun ve artık hayatta kalmak senin işin oluyor."
 
Öte yandan geçtiğimiz yıl Dead Island 2'nin yalnızca PlayStation 5, Xbox Series X | S ve PC'ye geleceğine dair raporlar yer alıyordu.
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler