Söylenti: Doom 4 Süresiz Ertelendi

Doom 4 için yeni nesili beklemek zorunda kalabiliriz
21.10.2011 10:27 Alkan Adakaner

 
      RAGE ile ilgili bazı sorunlar yaşayan id Software'in Doom 4 projesi rafa mı kalktı? Bu söylenti Kotaku'ya yakın kaynaklar tarafından verilen bilgilere göre bunun nedeni id Software'in sahibi Bethesda ve Zenimax'in RAGE'teki hayal kırıklığı.
 
      PC sürümünde bazı sorunlar bulunan ve incelemelerde her sürümü çeşitli eleştiriler alan (Metacritic'teki not ortalaması PC'de 79, Playstation 3'te 83, Xbox 360'ta 81) oyun yayıncıların beklentilerinin altında kalınca Doom 4 projesi için id Software'e duyulan güven de azaldı. Bu nedenle proje süresiz ertelendi.
 
      İlk olarak 2008 yılında adını duyduğumuz Doom 4'ün kaderi Bethesda'nın id Software'e proje yönetimi konusundaki güven eksikliğinin sonlanmasının ardından başlayabilecek gibi görünüyor. Bakalım oldukça yetenekli bir firma olduğu konusunda şüphemiz olmayan id Software bu sorundan nasıl kurtulacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: ID Software Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler