Söylenti: Epic Games'ten Yıl Sonuna Kadar Her Gün 1 Oyun

13.12.2021 13:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunlarıyla ön plana çıkan Epic Games, bu yıl sonunu da es geçmeyecek gibi. Ortaya atılan iddialara ve göre Epic Games, 16 Aralık itibarıyla yıl sonuna kadar her gün bir oyunu oyunculara ücretsiz olarak sunacak. 
 
Dealabs'in bildirdiğine göre 16 Aralık itibarıyla dağıtacağı ilk oyun Shenmue III olacak. Şu anda bir sonraki oyun, "Gizemli Oyun" olarak gözüküyor. 
 
16 Aralık tarihine gelmeden önce Godfall Challenger Edition ve Prison Architect oyunlarını Epic Games kütüphanenize eklemeyi unutmayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler