Söylenti: Halo: Combat Evolved'un Remake'i Geliyor

30.11.2010 16:04 Levent Polater

 

 

 
    Bir önceki neslin oyunlarından, Halo: Combat Evolved ile ilgili çok çarpıcı bir söylenti ortaya atıldı. GamesMaster dergisinin son sayısında yapılan dedikoduya göre 343 Industries firması Halo serisinin başlangıcı olan Halo: Combat Evolved'un remake'ini yapıyor.
 
    'Remake'in HD uyarlaması olacağı söylenirken grafik motoru olarak Halo: Reach'in motorunu kullanacağı belirtiliyor. Dergi ayrıca eğer bu söylenti doğruysa ilk olarak 2001 Mart ayında Xbox platformuna çıkan Halo: Combat Evolved'un remake'inin 2011'de çıkışını yaparak serinin 10. yılını kutlama kapsamında satışa çıkarılacağı da belirtmiş. 

    343, Halo'nun isim haklarını Bungie,Eylül ayında Halo: Reach'i çıkardıktan sonra eline geçirmişti. İlk oyunu merak edenler için Halo 1 HD remake tamlaması kulağa hoş gelmiş olmalı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler