Söylenti: Need For Speed: Underground Geliyor!

12.04.2013 09:29 Erkut Köse


   Need For Speed serisinin en fazla ilgi toplayan oyunlarından biri olan Underground, yıllar önce 2 oyunlar karşımıza çıkmış, daha sonra ise bu seri büyük bir sessizliğe bürünmüştü. Ancak görünüşe göre bu sessizlik fazla da uzun sürmeyecek.
 
   Son oyunlarla birlikte NFS serisine yeni bir soluk kazandıran Criterion Games'in Underground'ın yeni oyunu için çalışmalar yaptığı söyleniyor. Daha önce Linkedin profilinde "Duyurulmamış yarış oyunu" olarak belirtilen ve bu sene içerisinde piyasaya sürülmesi beklenen oyunun da aslında yeni Underground olacağı söylenenler arasında. Ayrıca oyunun logo tasarımı da gün yüzüne çıkmış durumda. Üst tarafta görebileceğiniz logoda farklı şehirlerin silüetleri göze çarpıyor. Bu da birden fazla şehirin sokaklarını altını üstüne getirebileceğimizi akla getiriyor.
 
    Tabii ki bu söylenenlerin hepsi şu anda dedikodu aşamasında. Ancak her zaman olduğu gibi ateş olmayan yerden de duman çıkmıyor. Resmi duyuru gelene kadar ise Underground hayranlarının biraz daha sabretmesi gerekiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Most Wanted Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 73 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler