Söylenti: Nintendo NX 900p/60FPS Oynanışa Odaklanacak

20.01.2016 17:25 Samet Konuksal


    Nintendo'nun üzerinde çalıştığı yeni konsol projesi Nintendo NX için haberler gelmeye devam ederken, ilginç bir görsel karşımıza çıktı. Nintendo'nun resmi anlaşmalı anket firması GFK'nın NX için yolladığı anketlerden birisi, yeni konsolun bazı detaylarını ortaya koydu.
 
    Aşağıdaki görselde de görebileceğiniz üzere Nintendo NX, öncek Nintendo konsollarından daha iyi bir internet altyapısına sahip olacak. Hem ev konsolu, hem de taşınabilir cihaz olarak tasarlanan NX'in bilgilerine baktığımızda oyun akışının hem konsolla, hem de 'taşınabilir oyun cihazı' arasında sağlanacağı belirtilmiş. Burada Nintendo NX kontrolcüsüne değinilmemesi, cihazın her iki yapıya da bürünüyor olmasının üzerine vurgu yapılması dikkat çekici.
 
    4K çözünürlük ve 60 FPS'ye kadar yayın desteği sunacak olan NX'te oynanış olarak 900p çözünürlük, 60 FPS'ye odaklanılacak. Hali hazırda şimdiye kadarki oyunlarında da 60 FPS'ye odaklanan Nintendo'nun yeni cihazı 1080p'de 30 FPS çalıştırabilecek seviyede gibi duruyor. Ki cihazın bir yanda taşınabilir oyun konsolu olduğunu düşünürsek 900p değerinin olumlu olduğunu söyleyebiliriz. Zira Vita en fazla 540p çözünürlüğe destek sunuyordu. Yine de bunun bir söylentiden ibaret olduğunu, görselin resmi olmadığını hatırlatmak gerek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler