Söylenti: Sleeping Dogs Yeni Nesle Geliyor

13.06.2014 22:41 Ömür Gencer

 
     Eski yapımların grafiksel olarak geliştirilip yeni nesle gelmesi son zamanlarda bolca karşılaştığımız bir şey. Metro serisi, Last of Us ve daha niceleri... Bu "port" kervanına katılan yeni yapım ise söylentiye göre 2012 yılının başarılı açık dünya oyunu Sleeping Dogs.
 
     Shopto adındaki İngiliz bir perakendeci Sleeping Dogs HD adındaki bu oyunu Xbox One, PlayStation 4 ve PC için listeledi. Siteye göre yapım 21 Kasım'da çıkışını gerçekleştirecek.
 
     Tabii ki böyle bir listelemeyi Sleeping Dogs HD için resmi bir duyuru olarak göremeyiz fakat bu yine de oyunun yeni nesil sürümü için büyük bir adım. Shopto'nun Sleeping Dogs HD için yaptığı listelemeye buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sleeping Dogs Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: TPS Çıkış Tarihi: 17 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 52 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler