Söylenti: Vita için Monster Hunter Yapılıyor

04.01.2012 17:05 Ersin Kılıç


     Önceki haberimizde Japonya'da yayın yapan Nikkei dergisinin Nintendo 3DS Lite ile ilgili yaptığı habere yer vermiştik. Nikkei dergisi aynı sayısında PS vita için önemli bir söylentiye daha yer verdi.
 
     Derginin yayınladığı habere göre Capcom, PS Vita için özel olarak çıkacak olan bir Monster Hunter oyunu üzerinde çalışıyor. Oyunun çıkış dönemi olarak ise dergide bu yılın ikinci yarısı gösterilmiş. Monster Hunter serisinin japonya'da gördüğü ilgiye bakılırsa bu söylentinin yüksek olma ihtimali bir hayli yüksek.
 
     Serinin son oyunlarından biri nintendo 3DS için çıkmış ve bu oyun bile konsolun satış rakamlarına hatırı sayılır bir etki yaratmıştı.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 4 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 6 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler