Söylenti: Yeni Batman Oyunu The Game Awards Etkinliğinde Duyurulacak

28.11.2019 09:47 Gazali Çetinkaya

 
Söylentiye göre, WB Games Montréal'in yeni Batman oyunu önümüzdeki ay duyurulacak.
 
Daha önce iptal edilen Damian Wayne Batman oyununun konsept görsellerini sızdıran SLCMOF adlı YouTube kanalı aynı kaynaktan edindiği bilgiler sonucunda, WB Games Montréal tarafından geliştirilen yeni Batman oyununun önümüzdeki ay düzenlenecek The Game Awards etkinliğinde resmi olarak duyurulacağını ve ilk fragmanın yayınlanacağını belirtti.
 
Oyunun ismi Batman: Arkham Legacy olabilir. E3 2019'da Microsoft, Bethesda ve Nintendo'dan gelecek bazı duyuruları sızdıran Sabi geçtiğimiz ay yeni Batman oyununun isminin Batman: Arkham Legacy olacağını ve tüm Batman ailesi oyunda oynanabilir olacağını belirtmişti.
 
Bunlara ek olarak, WB Games Montréal Eylül ayının sonlarında twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile Baykuşlar Divanı temalı bir oyunun sinyali vermişti.
 
WB Games Montréal, Batman: Arkham Origins'in arkasındaki stüdyo. Oyun 25 Ekim 2013'te PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıkmıştı.
 
The Game Awards etkinliği 13 Aralık Cuma Türkiye saati ile 04:30'da başlayacak.

İlgili İçerik Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler