Söylenti: Yeni Batman, Yeni Nesile Geliyor

Rocksteady'nin Batman oyunları çok beğenilmişti
13.02.2013 13:09 Alkan Adakaner


     Rocksteady Studios tarafından geliştirilen Batman: Arkham Asylum ve Batman Arkham City'nin ne kadar başarılı oyunlar olduğuna tanık olduk. Şimdi ise bu stüdyo tarafından geliştirilmeyen bir Batman oyununun hazırlandığı belirtiliyor.
 
     Warner Bros'un Kanada'daki stüdyosu Warner Montreal'in iş ilanında DC evrenine ait AAA (birinci sınıf) kalitede bir aksiyon-macera oyunun yeni nesil konsollar için geliştirildiği belirtilmiş. Bu oyunun adı açıklanmasa da tahminler yeni Batman Arkham oyunu olabileceği yönünde.

    Yine söylentilere göre bu oyun 2-3 ay içinde açıklanacakmış. Yeni nesil konsolların 2013 yılında çıkacağı ve Sony'nin 20 Şubat'ta yeni bir konsol duyurusu yapacağı yönündeki söylentilerden sonra yeni Batman açıklaması çok şaşırtıcı olmaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler