Söylenti: İşte PlayStation 4 Slim ile Birlikte Gelecek DualShock 4

23.08.2016 03:07 Gazali Çetinkaya

 
   Sony'nin tanıtımını yapamadan sızdırılan PlayStation 4 Slim modelinin Eurogamer tarafından gelen doğrulama ile artık gerçek olduğunu biliyoruz ve öyle görünüyor ki Sony, PlayStation 4 Slim ile birlikte yeni bir koda sahip DualShock 4 çıkarmaya hazırlanıyor.
 
   ZRZ adlı kişi tarafından paylaşılan bu kısa videoda da Slim ile birlikte geleceği iddia edilen yeni DualShock 4'e ek bir Light Bar eklendiğini görüyoruz. Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 
   7 Eylül tarihinde Amerika'nın New York şehrinde yapılacak PlayStation Meeting etkinliğinde Neo'nun ve Slim'in resmi olarak tanıtılması bekleniyor. 
 
   Güncelleme: Video kaldırılmış ancak daha detaylı kutu açma videosu geldi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 41 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler